Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Webshop Acne

Welke producten moet ik gebruiken bij acne? Er zijn erg veel acne-crème en -lotions op de markt. Dit maakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De effectiviteit van een acne-crème is afhankelijk van de aanwezigheid van bepaalde ingrediënten, zoals salicylzuur, glycolzuur, benzoylperoxide en vitamine A. De hoeveelheid en de samenstelling van deze ingrediënten speelt ook een belangrijke rol. Voor vragen als je twijfelt, neem dan contact op met ons via info@huidzorgdrenthe.nl of neem telefonisch contact op 0591-708001 en wij staan je graag te woord.

Welk product bij welke acne?

De productlijnen van IMAGE Skincare beschikken over diverse thuisproducten die zeer geschikt zijn voor een huid met acne. In deze producten zit een combinatie van verschillende zuren en andere ingrediënten die de acne deactiveren en zodat de huid zich kan herstellen.
Met name producten uit de CLEAR CELL lijn en de AGELESS lijn zijn erg geschikt om bestaande acne te verminderen en om andere uitbraken te voorkomen. Hieronder worden beide lijnen kort toegelicht.

- Clear Cell

  Geeft direct zichtbare vebetering op de vette vorm van acne, namelijk met actieve puistjes. Dit product wordt altijd samen in combinatie met een of meer andere producten geadviseerd, omdat de huid anders te veel uitdroogt.

  - Ageless

   Uitermate geschikt bij roodheid en ontstekingsreacties, omdat het op diepere ontstekingen in de huid werkt. Behaald ook zeer mooie resultaten bij de restverschijnselen van de acne, zoals pigmentvlekjes, rode overgebleven vlekjes, littekentjes en grove poriën.

   Beide lijnen worden geadviseerd met hydraterende en kalmerende producten uit andere lijnen van IMAGE Skincare. Zo voorkom je uitdroging van de huid en bevorder je de juiste pH-waarde voor een stralende huid. Vaak combineren we CLEARCELL en AGELESS producten met de volgende productlijnen:

   - Vital C
   - Ormedic
   - Prevention+


   Disclaimer:
   HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

   Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

   Webredactie: ProMótus - Website ontwerp Eyemedia
   Venster sluiten